Titel

Het Team

 

Het team

Het team van by Clea bestaat uit haarspecialisten met een gemeenschappelijke passie voor haar in de breedste zin. Zo staan wij niet alleen garant voor stijlvol geknipt haar in prachtige tinten afgestemd op uw persoonlijkheid, maar is de kwaliteit van het haar minstens zo belangrijk.

Haar is pas echt mooi als het ook gezond is. De specialisten van by Clea kiezen daarom voor behandelingen die het haar niet beschadigen, maar juist opbouwen.

We werken uitsluitend met hoogwaardige, verzorgende producten. Door het volgen van trainingen en opleidingen blijven we continue op de hoogte van de laatste trends en technieken om deze kwaliteit te waarborgen. Gezond haar valt beter in model en kleuren blijven langer mooi. Naar die duurzaamheid streven wij graag!

 

 

Iedere dag in de salon is voor mij opnieuw een uitdaging. Kapster zijn is mijn passie en dat doe ik graag in een team. Als team ben je in staat een breder publiek te dienen omdat ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. Ik houd ervan met mijn creativiteit mooie dingen te creëren, blijf graag op de hoogte van de nieuwste trends.

Cléa | Top stylist