Titel

Verzenden & retour

VERZENDINGEN BINNENLAND
Onze verzendingen worden wanneer dit mogelijk is zoveel mogelijk geleverd via beschermde briefpost. Bij grotere bestellingen wordt er geleverd met pakketpost via PostNL, DPD of D.H.L. Bestellingen (mits voor 16.00 uur besteld) worden nog dezelfde dag verstuurd (behalve bij bestellingen geplaatst vrijdag na 16.00 uur en op zaterdag en zondag, deze worden op maandag verstuurd).  In de meeste gevallen worden ( behalve op zaterdag en zondag) de bestellingen de volgende dag geleverd echter zijn wij met onze diensten afhankelijk van bezorger.U bent als klant altijd zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens in ons administratiesysteem. Controleer dan ook altijd de door u ingevoerde gegevens nauwkeurig. Wanneer u een account bij ons aanmaakt dan ziet u altijd de door u ingevoerde gegevens. Mocht er toch iets fout gegaan zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Mocht de bezorger u niet thuis treffen tijdens het afleveren van uw pakket dan zal de bezorger proberen uw pakket bij de buren aan te bieden. U krijg dan een bericht in uw brievenbus. Mocht ook een bezorging bij de buren niet lukken dan ontvangt u een niet-thuis-bericht met de vervolgstappen. Bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u per mail een bevestiging en betalingsbewijs toegezonden van uw bestelling.

VERZENDKOSTEN
Bestellingen onder een aankoopbedrag van € 50,00 inc. BTW zijn de verzendkosten € 5,95

GRATIS VERZENDIG
Bestellingen worden gratis bezorgen bij een aankoop boven € 50,00 inc. BTW


LEVERTIJDEN
BY CLEA probeert uw bestelling binnen 1 werkdagen bij u te bezorgen (inden is niet anders aangegeven).

BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Heemstede. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@martinehairenbeauty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Verbruiksartikelen die al geopend zijn, zoals shampoos, conditioner, gel, wax etc. deze producten kunnen niet worden geretourneerd.
Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan BY CLEA kenbaar te worden gemaakt U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan BY CLEA heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Stuur het product retour met een kopie van je aankoopfactuur naar:

BY Clea hair design 
Jan van Goyenstraat 28
2102 CB Heemstede
T: 023 7515240
E: byclea@outlook.com